TRANSPORT.BA
Prijava

Česta Pitanja i Odgovori

Stranica TRANSPORT.ba je proizvod idealnog rješenja, kako za prevoznike tako i za naručitelje prevoza. Glavni cilj stranice transport.ba jeste da približi i pomogne da se spoje naručitelj i prevoznik. Stranica se sastoji iz ponude i potražnje tereta i vozila.

Koja je cijena za korištenje usluga TRANSPORT.ba?
Usluge našeg portala su potpuno besplatne i neobavezne.

Kako da se prijavim na stranicu?
Za prijavu je dovoljno da popunite formu za registraciju. Molimo da popunite što više detalja o Vašem preduzeću, jer će navedeni detalji biti dostupni na svim svjetskim pretraživačima i tako ćete olakšati Vašem potencialnom klientu da Vas lakše pronađe na internetu i kontaktira.
Kliknite ovdje za registraciju

Kako da pregledam trenutne ponude utovara/vozila?
U sekciji burza utovara dovoljno je da odaberete vrstu ponude da li se radi o utovaru ili vozilu, zatim odabere zemlju utovara i zemlju istovara. U koliko odaberete za zemlju opciju 'sve' biće Vam prikazane tražene ponude sa svim zemljama.
Kliknite ovdje za burzu ponuda

Zaboravio sam lozinku?
U koliko ste zaboravili lozinku, biće dovoljno da upišete Vašu e-mail adresu u formi za povrat zaboravljene lozinke, te će Vam nova lozinka biti poslana na Vašu e-mail adresu.
Kliknite ovdje za povrat lozinke

Kako da kontrolišem koje mi ponude dolaze na e-mail adresu?
Nakon što se prijavite u sistem u Administraciju kliknite na opciju 'E-mail postavke', u navedenoj sekciji možete da dodajete/brišete notifikacije koje želite da primate. U opcijama možete da odaberete za koje zemlje tačno želite da primate notifikacije, kao i za vrstu oglasa poput vozila ili utovara.

Kako da dodam/uredim/obrišem ponudu utovara?
Nakon što se prijavite u sistem u Administraciju kliknite na opciju 'Moje ponude utovara', u navedenoj sekciji možete da pregledate Vaše aktivne ponude, koje možete da uredi i obrišete u svakom trenutku. Sve promjene koje izvršite su automatski ažurirane kod svih korisnika. Za dodavanjanje ponude dovoljno je da kliknete na dugme 'Dodaj novu ponudu' i popunite sve relevantne podatke za ponudu. Ponuda će ostati vidjiva do datum utovara nakon čega se automatski briše.

Kako da dodam/uredim/obrišem ponudu vozila?
Nakon što se prijavite u sistem u Administraciju kliknite na opciju 'Moje ponude vozila', u navedenoj sekciji možete da pregledate Vaše aktivne ponude, koje možete da uredi i obrišete u svakom trenutku. Sve promjene koje izvršite su automatski ažurirane kod svih korisnika. Za dodavanjanje ponude dovoljno je da kliknete na dugme 'Dodaj novu ponudu' i popunite sve relevantne podatke za ponudu. Ponuda će ostati vidjiva do datum utovara nakon čega se automatski briše.

Kako da se odjavim sa e-mail list?
Na svakom e-mail koji primite na dnu imate direktan link za odjavu. Ili nakon što se prijavite u sistem u Administraciju kliknite na opciju 'E-mail postavke', u navedenoj sekciji možete da pregledate Vaše aktivne notifikacije, da ih brišete ili uredite prema Vašim željama.

Gdje su sve dostupni podaci koje unesete prilikom registracije?
Prilikom registracije Vi postavljate javni profil Vašeg preduzeća koji će biti dostupan na svim svjetskim internet pretraživačima, tako da kada neko traži ključne riječi Vašeg preduzeća ili usluga vezano za Vaše preduzeće Vaš javni profil će biti prikazan.

Dobio sam na e-mail ponudu utovara/vozila želim više detalja
U e-mail se nalazi direktan link koji vodi na stranicu sa svim podacima o ponudi. Molimo da kontaktirate kontakt osobu koja je objavila oglas.